bootstrap themes

Buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk is het schild rond uw woning. Een leefruimte welke ook tot buiten doorloopt. Extra ruimte voor hobby’s, vrijetijd en speelplezier. Interieur Ledoux verzorgd ook buiten uw maatwerk.

Bijgebouwen 

Een hobbyruimte, speelkamer, berging, pergola of pool house. Uw tuin biedt meer dan alleen groen en rust. Een kwalitatief geplaatst houten bijgebouw bezorgt u plezier, rust en zekerheid voor het leven.

Carports 

Een plaats om uw auto of fiets van de elementen te beschermen en te laten drogen na een regenbui. Wij plaatsen alles zodat u elke dag met een gerust hart uw auto of fiets, beschermt en weg van de straat kunt opbergen.

Gevelbekleding

Een nieuwe look, renovatie of na isolatie van een woning. Een houten gevelbekleding beschermt niet alleen uw woning. Ze maakt deze ook comfortabeler, milieuvriendelijker en geeft deze stijl. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste materialen.

Poort en omheining

Uw poort en omheining bezorgt u dagelijks veiligheid en privacy. De juiste materiaalkeuze stelt u niet alleen gerust van kwaliteit maar geeft de woning ook karakter.

Terras 

De ondergrond voor uw barbecuefeestje, het parket voor buiten. Een terras in hout of composiet is niet alleen mooi maar ook erg onderhoudsvriendelijk.

Isoleren

Geen warm nest zonder goede isolatie. Wij helpen u graag om uw woning energiezuiniger te maken.

Wij kunnen u ook helpen met: Houtrot reparaties, dubbelglas omschakeling, elastische voegen, glasbreuk en allerhande andere herstellingen binnen en buiten, bestrating, natuurlijke omheining,…
Mobirise
Adres

Fred Wallecanstraat 5
8930 Menen

Contacten

Email: contact@interieurledoux.be 
Gsm: +31 (0) 477 31 58 43 

BTW BE0682.653.633
HR 682.653.633
RPR: Kortrijk