css templates

Binnenschrijnwerk

Perfect geplaatste deuren, parketvloer of keuken. Uw interieur vertelt veel over uzelf.
Interieur Ledoux maakt en plaatst al uw maatwerk volgens de regels van de kunst.

Keukens op maat

Een keuken is het hart van elke woning, een mooie en kwalitatieve keuken mag dan ook niet ontbreken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden in materialen, afwerkingen en toestellen. Wij staan u dan ook graag bij met raad en daad.

Badkamer op maat 

Wassen, waterpret, relaxen. In de badkamer start en eindigt de dag. Een goede badkamer is dus niet alleen praktisch en onderhoudsvriendelijk. Deze dient ook een oase van rust te zijn. Wij loodsen u graag door alle mogelijkheden.

Dressing op maat

Een plaats voor uw broek, trui of kleedjes. Een dressing biedt niet alleen plaats voor al uw kleren, ze doet ook dienst als uw persoonlijk pashokje. Overzichtelijk en proper biedt ze plaats van jas tot schoen. Voor elke behoefte leveren wij systemen.

Haard en tv-meubel op maat

Gezellig samen in de zetel, bij de haard of een film. Uw haard of tv-meubel geeft niet alleen karakter aan uw interieur. Het brengt het gezin ook gezellig samen. Wij helpen u graag om die lange winteravonden nog gezelliger te maken.

Maatmeubels 

Zwevend dressoir, wandkast of tafel. Iedereen is opzoek naar een mooi manier om alles op te bergen, … Wij kunnen u een oplossing bieden die past in elk interieur en elke stijl.

Binnendeuren 

Landelijk massief of strakke schilderdeur. Een deur zorgt voor privacy en warmte. Een goed geplaatste deur maakt de ruimte af en wij kunnen dit voor u verzorgen.

Wand en plafond

Van zolder naar slaapkamer, een renovatie of uitbreiding. Een rechte en verzorgde wand of plafond is de basis voor elke volgende afwerking. Gipsplaat, mdf planchet of massief, wij kunnen het leveren en plaatsen.

Vloerbekleding 

Warm parket of een laminaat welke haast niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Elke dag wordt uw vloer belopen een geeft ze stijl aan uw interieur. Een kwalitatief en goed geplaatste vloerbekleding is dus een must.

Timmerwerken 

Een buis omkasten, bekleding voor uw hangtoilet of een omkasting rond de rolluiken. Zonder is de woning niet af te werken en eens geplaatst moet deze een leven lang meegaan. Wij weten hoe dat moet.

Wij kunnen u ook helpen met: Houtrot reparaties, dubbelglas omschakeling, elastische voegen, glasbreuk en allerhande andere herstellingen binnen en buiten, bestrating, natuurlijke omheining,…
Mobirise
Adres

Fred Wallecanstraat 5
8930 Menen

Contacten

Email: contact@interieurledoux.be 
Gsm: +31 (0) 477 31 58 43 

BTW BE0682.653.633
HR 682.653.633
RPR: Kortrijk